Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 11 september 2017

Ambitieuze kandidaten D66 Maassluis staan in de startblokken

De verkiezingen zijn pas in maart, maar de kandidaten die namens D66 Maassluis zullen meedoen zijn al bekend. Onze leden bepaalden de volgorde van de elf kandidaten, nadat Justin Doekhi als lijsttrekker was verkozen. Van de twaalf kandidaten zijn er 6 jonger dan 35 jaar. Wij zijn blij met het aantal nieuwe kandidaten, zeker omdat we in 2014 één zetel behaalde. Campagneleider Jesse de Jong: “De kandidaten laten zien dat zij Justin als nieuwe lijsttrekker steunen. D66 zal zich met een groot en gedreven team inzetten voor vernieuwing, verduurzaming en vooruitgang in Maassluis!”
De kandidatenlijst past bij onze ambities. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart hopen wij op minstens een verdubbeling van het huidige aantal zetels. “We hebben ambitieuze kandidaten met verschillende achtergronden waarmee we zeker een goed resultaat zullen behalen in maart,” aldus lijsttrekker Justin Doekhi, “ook kunnen we bouwen op de ervaring van de huidige politieke vertegenwoordigers, zoals Bert de Reuver die de afgelopen vier jaar samen met Leo Eijskoot de fractie vormde.”

De kandidatenlijst is als volgt:

Justin Doekhi
2 Marlon van den Hoek
3 Bert de Reuver
4 Melvin Montizaan
Claire Daniëls
6 Aad Storm
7 Aad van Leeuwen
8 Henk van der Veen
9 Peter Swertz
10 Jeffrey Hermans
11 Sjaak Sprong
12 Jesse de Jong

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het vormgeven van het verkiezingsprogramma. Daarbij zijn ideeën van de inwoners van Maassluis van groot belang.
Via campagne@d66maassluis.nl kunnen voorstellen en vragen worden ingestuurd.